Metin Bostancıoğlu İlkokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.

Misyon: -Gelişim ve değişim süreçlerine ayak uydurabilen, -Ulusal kültürümüzle evrensel kültüre ve bilimselliğe varabilen, -Atatürk ilke ve düşüncelerini özümseyen, -Okuyan,sorgulayan ve çözüm üretebilen, -Özgüveni gelişmiş,dürüst,duyarlı,sorumlulukları bilen, -İnsan haklarına dayanan,farklılıklara saygılı, -Kendisi ve çevresi ile barışık,iletişimi güçlü, -Spora ve sanata yaşamında yer veren,doğayı seven, -Birden fazla yabancı dil becerisini etkin şekilde kullanabilen, -Üst eğitim kurumları için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış aktif bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Okulumuz ilimizde ve Türkiye genelinde düzenlenen çeşitli sportif yarışmalarda büyük başarılar kazanmıştır.

Saatler: 07:20 - 12:20 Sabah Grubu 12:20 - 17:20 Öğle Grubu
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mbostanciogluio.meb.k12.tr

Adres - PETROL MAH. 132 SK. METİN BOSTANCIOĞLU İLKOKULU SİTESİ NO 11 MERKEZ / BATMAN

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - PETROL MAHALLESİ

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ VE DOLMUŞ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 KM